Samu Ezeala debuta amb França 7s al torneig de Manchester

L’aler barceloní va participar en el primer partit abans de patir una elongació a l’isquiotibial

RugbyCat

Fotografia de Paul Best

Primer contacte  agredolç

Samu Ezeala va vestir-se de blau, blanc i vermell el passat cap de setmana. El barceloní havia estat convocat per a un torneig amistós a Manchester amb la selecció de rugby a VII de França, i malgrat la primera experiència va ser un pèl agredolça, Ezeala ja va lluïr el “gall”.

ezeala_france7s_rugbycat
Samu Ezeala, en el partit contra Alemanya. Foto Paul Best

I és que en el primer dia, el tres quarts de l’ASM Clermont va patir una elongació a l’isquiotibial que el va apartar del terreny de joc per a la resta de torneig, impedint així que pogués enfrontar-se a la selecció espanyola (amb Joan Losada i Pol Pla) en la segona jornada de competició.

Tot i la lesió, Samu Ezeala ha emprès definitivament el camí de jugar per a França. De moment amb el combinat de sevens, enguany podria jugar en alguna World Serie amb els francesos, i a l’horitzó treuen el nas els Jocs Olímpics de Tòkio 2020.

pol_samu_joan_rugbycat
Pol Pla, Samu Ezeala i Joan Losada, els tres catalans del torneig.

A part dels sevens, el compromís d’Ezeala amb els combinats francesos el farà seleccionable per al rugby XV també, amb la selecció S20 com a primer graó (tan sols té 18 anys) i amb la gran meta sempre en ment: la selecció  absoluta de rugby a XV, o dit d’altra manera: la possibilitat de jugar el Sis Nacions o el Mundial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *