Samu Ezeala ja és a Clermont i haurà de reposar tres setmanes

L’aler barceloní no pateix cap més lesió a part de la commoció i farà les tres setmanes de repòs protocolàries

RugbyCat

Fotografia de rugbyrama

Tres setmanes per tornar als terrenys de joc

Dins la mala fortuna que va suposar la forta commoció soferta en el seu debut al Top 14, Samu Ezeala ha tingut bona sort. Les proves realitzades a l’hospital Beaujon han descartat cap dany addicional i el back podrà tornar als terrenys de joc un cop hagi reposat les tres setmanes que dicten el reglament per aquest tipus de lesions.

Ezeala va perdre el coneixement diumenge en placar Virimi Vakatawa, i després de passar 36 hores en observació a l’hospital de les afores de París, els metges van autoritzar ahir el retorn a Clermont, on l’aler, que ja ha mostrat per twitter que es troba bé, descansarà i podrà iniciar la recuperació.

dorian_samu_rugbycat
El company d’Ezeala Dorian Lavernhe va penjar ahir al vespre aquesta foto a twitter des de Clermont

Els “valors” del rugby

Samu Ezeala ha estat aquests dies protagonista a les xarxes socials, doncs aficionats del Clermont, el Racing 92 i altres equips han bombardejat els seus perfils de twitter, facebook o instagram amb missatges de suport.

Una de les fotografies més comentades, però, ha estat la que van fer-se el mateix Ezeala amb Virimi Vakatawa, qui l’endemà de l’accident va visitar el jove rugbier a l’hospital. El crack francès ja havia demostrat durant el partit la preocupació per la salut d’Ezeala, quedant-se al costat de l’aler mentre l’equip mèdic realitzava la seva feina. Vakatawa va penjar aquella mateixa nit dos missatges de suport al seu compte de twitter, i l’endemà va acompanyar la imatge de l’hospital penjada a twitter i instagram amb el missatge: “El meu germà es troba millor. Ràpida recuperació germà. Que Déu et beneeixi”.

vaka_insta
La imatge que va fer-se famosa a les xarxes

Aquests gestos de Vakatawa (qui també va regalar una samarreta de la selecció francesa a Ezeala), van arrencar elogis del món rugbier: des de Ronan O’Gara i Bryan Habana fins el públic oval general, els aplaudiments i felicitacions posen de manifest que l’actitud de Vakatawa exemplifica allò que a vegades costa d’explicar: el rugby és un esport diferent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *