Sergi Molinero debutarà amb els Leones 7s a Londres

El jove back dels Aparejadores de Burgos viatja amb la selecció de sevens per primera vegada

Molinero debutarà en uns Leones amb la permanència pràcticament assegurada

RugbyCat

Fotografia d’Ainhoa Muriel 

Un pas més

Sergi Molinero serà el cinquè jugador català que jugui aquesta temporada amb els Leones de rugby a VII. Seguint els passos de Joan Losada, Pol Pla, Dani Barranco i Jordi Jorba, el jove back de 18 anys de l’Aparejadores de Burgos fa un pas important en la seva carrera amb aquesta convocatòria per a la selecció absoluta de sevens.

molinero_ordizia_rugbycat
Molinero, en una acció davant l’Ordizia. Foto Ainhoa Muriel

Amb la permanència pràcticament assegurada (25 punts d’avantatge sobre el Japó amb tan sols dues jornades restants), Pablo Feijoo ha confeccionat una llista molt poc habitual, donant descans a alguns dels pesos pesants de l’equip en la novena parada de les Sèries Mundials i donant una oportunitat a Molinero, qui en la seva primera temporada com a sènior ha jugat 19 partits a la Liga Heineken (15 de titular).

Pel que fa a la llista de jugadors convocats, Feijoo ha cridat a només cinc dels seus habituals: Ignacio Rodríguez-Guerra, Tobías Sainz-Trápaga, Pablo Fontes, Javier Carrión i Iñaki Mateu. El seleccionador complementa la llista amb els debutants Sergio Molinero i Eduardo López.

feijoo_leones7s_rugbycat
Feijoo segueix realitzant una excel·lent tasca al davant dels sevens. Foto FER

Per tancar la llista, s’incorporen cinc jugadors més als qui l’staff ja ha prestat la seva confiança aquesta temporada, com són Juan Ramos, Rafa De Santiago, Jaime Mata, Alejandro Sánchez de la Rosa i Alberto Díaz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *