Set clubs catalans participaran al “Torneo Nacional Escuelas de Rugby Pozuelo 2017”

3.000 nens dels 6 als 12 anys seran al torneig amb més participació de la història

Barça, Enginyers, Badalona, Sant Cugat, CRUC, UES i CEU seran a Pozuelo

RugbyCat

Fotografia de tnerugby.com

Aquest proper cap de setmana es reuniran a Pozuelo de Alarcón (Madrid) gairebé 3.000 nens de les categories Sub-6, Sub-8, Sub-10 i Sub-12 de 37 clubs diferents. La localitat castellana acollirà el “Torneo Nacional de Escuelas” que se celebra cada any, aquesta vegada amb rècord inclòs, doncs mai s’havien reunit tantes persones en un sol torneig organitzat per la Federació Espanyola de Rubgy (FER).

torneig_escoles_rugbycat
3.000 nens gaudiran del rugby a Pozuelo. Foto tnerugby.com

Des de Catalunya viatjaran set clubs per formar part d’aquest esdeveniment; Barça, Enginyers, Badalona, Sant Cugat, Castelldefels, Santboiana i CEU enviaran 32 equips diferents de les quatre categories per participar en una cita que comptarà també amb 250 entrenadors, 210 delegats i 65 àrbitres. S’hi esperen al voltant de 3.000 espectadors que tindran a l’abast diferents ofertes d’oci (sobretot per als nens), allotjament i diferents actes per apropar el rugby als més menuts.

Pel que fa a la competició, els equips es distribuiran en una primera fase en 8 grups de tres cada un. Posteriorment es realitzaran els emparellaments de la segona fase depenent de les posicions en la fase de grups: els primers disputaran la Copa d’Or, els segons la Copa de Plata i els tercers la Copa de Bronze. L’objectiu en aquest tipus de torneig més enllà del triomf, és consolidar la base que fa que el rugby estatal tingui un futur on mirar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *