Setze clubs acudiran a la Trobada d’Escoles de Rugby de Catalunya 2015 de Tordera

RugbyCat

Fotografia de Pere Grau

Aquest proper diumenge 17 de maig, Tordera acollirà la Trobada d’Escoles de Rugby de Catalunya del 2015, en la que hi participaran un total de setze clubs. L’objectiu de l’esdeveniment és prou evident, reivindicar el creixent paper de les categories inferiors dins el rugby català durant una intensa jornada de matí que s’iniciarà a les 9:30h.

A les instal·lacions del “Top 10” de la localitat del Maresme s’hi disputaran partits de les següents categories: Sub-14, Sub-12, Sub-10, Sub-8 i Sub-6. Cinc modalitats d’enfrontaments per donar activitat a tots els nens dels clubs que acudiran a la trobada: el CR Sant Cugat, la UE Santboiana, el Químic ER, el RC Sitges, el BUC, el Castelldefels RUC, el FC Barcelona, els Enginyers , el CR Sant Quirze, els Carboners de Terrassa, el RC Hospitalet, el RS Viladecans, el Gòtics RC, l’INEF Lleida, el RC Cornellà i el Tordera RC, organitzador de l’acte.

Per altra banda, la Federació Catalana de Rugby ha anunciat que ha arribat a la xifra de 6000 llicències, comptant des dels Sub-6 fins als veterans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *