Sis catalanes convocades amb les Leonas per enfrontar-se a Escòcia

Les Leonas afronten demà l’anada del darrer tren per ser al Mundial d’Irlanda 2017

Jose Antonio Barrio ha convocat sis jugadores catalanes

RugbyCat

Fotografia de FER

El Mundial d’Irlanda 2017 és a dues passes per a la selecció espanyola femenina. L’últim obstacle de les noies de José Antonio Barrio serà Escòcia a doble partit, jugant el primer a Glasgow demà a les 20:30h i el segon el dissabte 26 a La Central madrilenya. A diferència de la realitat que presenten les seleccions masculines d’ambdós països, Espanya parteix com a favorita en aquesta cita.

Novenes en el rànquing mundial, les Leonas es troben quatre posicions per sobre d’Escòcia, qui per contra està acostumada a jugar partits de més alt nivell a rugby a XV gràcies a la seva participació en el 6 Nacions femení. Les del “XV del card”, però, han quedat últimes del torneig europeu en les darreres quatre edicions, orfes de victòries en totes elles. Una dada sens dubte esperançadora per a les espanyoles i representativa del nivell de les escoceses.

Per contra, la selecció espanyola arriba a la cita en un moment de forma esplèndid després de proclamar-se campiones d’Europa (en un torneig sense les seleccions del 6 Nacions), culminant una competició perfecta. El seleccionador estatal, però, fuig de favoritismes i avisa dels perills de les escoceses en aquest vídeo:

Per afrontar aquest partit, el seleccionador estatal ha convocat  23 jugadores, amb el gruix de noies de la Divisió d’Honor Femenina, exceptuant dues jugadores que competeixen a França i dues que ho fan a les lligues regionals estatals (Diana Gassó i Jeanina Vinueza). Liderades per Patricia García i una columna vertebral formada per la selecció olímpica de rugby a VII, Jose Antonio Barrio comptarà, a part de amb Bàrbara Pla (Getxo) amb cinc jugadores d’equips catalans: Ángela del Pan, Aroa González (la leona amb més caps amb 66) Maria Losada i Anna Ramon de l’INEF Barcelona i Diana Gassó del Gòtics RC.

La convocatòria completa per al matx contra Escòcia:

convoespana23scovesp

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *