Sis equips de Mallorca s’ajunten sota el nom de Babarians XV Calvià

Competiran al Grup B de la Divisió d’Honor “B” amb la plaça del Toro

RugbyCat

Fotografia de Babarians XV Calvia

Sis clubs, un equip

A Mallorca aposten fermament per consolidar-se a la segona divisió espanyola amb una màxima: la unió fa la força. El Toro RC, el CR Escolar, el RC Ponent, el Corsaris RFC, el Dimonis Rugby i el Bahia RC s’ajunten per crear una franquícia que competirà al Grup B de la Divisió d’Honor “B” amb la plaça que va aconseguir el Toro fa uns mesos.

babarians_escuts_rugbycat
La unió fa la força a Mallorca. Foto diariodecalvia.com

Sota el nom de Babarians XV Calvià, els millors jugadors de cada equip (ara mateix es treballa amb una plantilla d’uns 55-60 homes) entrenen sota les ordres de Matthew Bresson i Federico Rodríguez per consolidar un projecte que vol assegurar la competitivitat i la continuïtat de l’equip mallorquí a la categoria de plata. Aquesta unió, però, no impedirà que la lliga regional mallorquina se segueixi disputant amb els mateixos equips que fins ara, doncs tots els clubs integrants dels Babarians seguiran comptant amb el seu propi conjunt de regional.

entrenament_babarians
Els primers entrenaments dels Babarians ja han començat. Foto Babarians

El gruix dels enfrontaments es disputaran a l’estadi de Son Caliu a la localitat de Calvià, la casa del Toro RC, si bé també se celebraran enfrontaments al camp del Ponent (l’estadi Príncipes de España a Palma) i a Pollença per tal de promocionar el rugby arreu del territori.

Amb Andrés Mateu de Manager General i Sean Judkins de Director Tècnic els Babarians esperen que la unió sigui fructífera per mantenir la categoria sense gaires patiments amb una plantilla que estarà formada íntegrament per jugadors de l’illa.

One thought on “Sis equips de Mallorca s’ajunten sota el nom de Babarians XV Calvià

  • 23 agost 2017 at 13:13
    Permalink

    El nom de la lliga es lliga balear de rugby, no regional mallorquina. Tambe la jugan El Ibiza Rugby Club, i el Menorca Rugby Club. Com funcionan les coses ja es una altre historia

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *