Stacy Duvenage, nou entrenador de l’INEF Barcelona

El tècnic sud-africà es posa al capdavant de l’equip femení

Les Osses compleixen així un dels requisists de la FER per jugar a la DHF

RugbyCat

Fotografia d’arxiu d’Antonio Romero 

Un “bokke” per a les Osses

L’INEF Barcelona ja té entrenador per aquesta temporada. L’escollit és l’extècnic del Barça Stacy Duvenage, que torna a les banquetes després de dir adéu al club blaugrana el passat mes de març. Les Osses (que ja s’entrenen sota les ordres de Duvenage) compleixen d’aquesta manera amb un dels requisits que necessitaven cobrir abans de l’inici de la Divisió d’Honor Femenina, doncs el nou míster té el Nivell 2 d’entrenador de la World Rugby.

Stacy Duvenage comença una nova etapa amb les Osses. Foto FCB

Aquest serà el quart equip que dirigeix Duvenage, qui ja ha passat pel Sitges, els Enginyers (en dues etapes) i pel FC Barcelona. Ara agafa el repte d’entrenar l’únic equip femení català a la màxima competició estatal, doncs el GEiEG va perdre la categoria el darrer curs.

Les Osses, que estan en vies de resoldre el problema de la falta d’efectius, preparen una DHF que serà a doble volta enguany, un hàndicap per als equips de fora de la capital espanyola perquè dels vuit conjunts que conformen la lliga tan sols tres (Getxo, CRAT i INEF) no són de Madrid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *