Tapu Apikotoa i Matenga Baker seguiran defensant la samarreta de la Santboiana

RugbyCat

Fotografia d’Edu Rois

Bones notícies per a la Santboiana, que ha confirmat la cotinuïtat de Tapu Apikotoa i Matenga Baker. Els dos jugadors, claus en la recuperació de l’equip català durant la segona volta de la lliga, seguiran, com a mínim, una temporada més a les ordres de Lewis Williams.

Partit UE Santboiana
Apikotoa seguirà convertint les marques a la Divisió d’Honor per a la Santboiana. Fotografia de J.Losada

Especialment essencial serà poder comptar amb els serveis d’Apikotoa, l’home clau perquè el joc rutllés i per donar el toc d’experiència i de sang freda en els moments més calents. Tapu, però, haurà de combinar els partits de lliga amb els compromisos amb la selecció de Tonga de cara al Mundial d’Anglaterra a l’estiu del 2015.

A més de la renovació d’aquests dos backs, el conjunt del Llobregat també confirma la continuïtat de l’ala-arriere francès Romuald Lauret, recuperat ja de les lesions als tendons que el van apartar dels camps la passada campanya. Un altre que seguirà és Héctor Garcia, lesionat pràcticament tota la temporada 2013/14 per una lesió als lligaments creuats del genoll, que podrà vestir de curt una altra vegada i començar els entrenaments amb la resta de companys, el proper dilluns 4 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *