Tauli, Jorba, Barranco i Hogg, a la gira sud-americana dels Leones

Santi Santos ha fet pública la llista dels 26 jugadors que jugaran contra Xile, Brasil i l’Uruguai

Jordi Jorba, Dani Barranco, Afa Tauli i “Koi” Hogg seran amb els Leones

FER

Fotografies de Domingo Torres, Pablo López, NL-rugbyshots i Soraya M.

De gira per Sud-amèrica

El XV del Lleó viatja el proper dilluns 3 de juny a Sud-amèrica, on realitzarà una gira de tres setmanes per Brasil, Xile i Uruguai, en la qual disputarà el mateix nombre “Test Matches”. Així, el dissabte 8 s’enfrontarà a Sao Paulo a Els Tupís, una setmana després jugarà a Curicó contra Els Cóndores i el dissabte 22 ho farà a Montevideo enfront de l’Uruguai.

El seleccionador Santiago Santos ja té la llista de 26 jugadors, en la qual, tal i com explica, “la base de l’equip és el grup de jugadors que ha quedat subcampió d’Europa aquest any”. Segons Santos, “això suposa que la majoria de l’equip ja coneix el nostre sistema i la nostra forma de treballar pel que serà senzill construir un projecte comú de joc”.

llista_gira_leones_rugbycat

“Portem un equip molt compensat. Tenim experiència i joventut. Potència i velocitat. Qualitat en la davantera i en els tres quarts. Mitjos de melé que donen molta velocitat al joc i obertures que tenen molt bona lectura del joc i molt bona direcció de l’atac”.

Pel que fa a les incorporacions de jugadors que no van estar durant el Campionat d’Europa, el seleccionador comenta que “només hi ha dos que debutaran amb Espanya: Mathius Pisapia, el 3 de Burgos que ja ha estat amb nosaltres en diverses concentracions i que ha fet una temporada molt bona amb el seu club, i Daniel Barranco, el capità de la Selecció Sub 20. Un jugador molt versàtil i amb un gran futur per davant “.

barranco_s20_leones_rugbycat
Dani Baranco debutarà amb el XV del Lleó. Foto FER

Per acabar l’anàlisi del XV del Lleó que es veurà al Brasil, Xile i Uruguai, Sants recorda que “recuperem a altres 5 jugadors habituals en anteriors convocatòries, però que per diferents motius no han estat disponibles durant el Campionat d’Europa”. Aquests jugadors són: Alberto Blanco, el 3 del VRAC que no va poder jugar per lesió al febrer i març i que ara es reincorpora per aportar solidesa a la melé. Afa Tauli, el 8 de la Santboiana que aporta molta potència i penetració a l’equip. Tomás Munilla, que s’ha consolidat com 9 a Beziers. Emiliano Calle, que ha estat jugant a Anglaterra i Ignacio Contardi que es va lesionar al bíceps al gener, ha estat operat i ja està plenament recuperat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *