Teledeporte emetrà un partit de la Divisió d’Honor cada setmana

La FER i TVE han arribat a un acord per televisar un enfrontament de la DH cada jornada

RugbyCat

Fotografia de Juan Carlos Rodríguez

La Divisió d’Honor, a Teledeporte

La Federació Espanyola de Rugby (FER) va anunciar diumenge que la propera temporada es podrà veure en directe un partit de la Divisió d’Honor en obert cada cap de setmana per Teledeporte. La FER i TVE han acordat que també s’emetran (per Teledeporte) els enfrontaments dels Leones i un programa setmanal que tindrà un contingut 100% de rugby.

marca_chami_rugbycat
La DH s’emetrà en obert cada cap de setmana. Foto Aram Prats

La Federació canvia així Eurosport per Teledeporte, oferint als aficionats la possibilitat de veure la màxima categoria del rugby estatal en obert (Eurosport és un canal de pagament) a més del naixement d’un programa esportiu dedicat exclusivament al rugby.

La bona nova va ser anunciada a l’assemblea general que la FER va celebrar dissabte a Madrid, on també van confirmar que la Divisió d’Honor Femenina serà a partir del proper curs de dues voltes (començant el 8 d’octubre i finalitzant el 8 d’abril), les dates d’inici i final de la Divisió d’Honor (17 de setembre i 27 de maig respectivament) i el dia que se celebrarà el final de la Copa del Rei del 2018; el dissabte 28 d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *