Tomás García: “Volem que el Barça s’assenti a la Divisió d’Honor

“Tomy” començarà un projecte de tres anys posant l’èmfasi en el planter

El tècnic vol introduir una nova filosofia de treball i un nou model de joc, amb l’objectiu de mantenir la categoria i assentar el primer equip a la DH

Marc Romero

Fotografia de FCB

El FC Barcelona i Tomás García van arribar dimarts a un acord per a què “Tomy” sigui l’entrenador del primer equip de la secció de rugbi la pròxima temporada, amb opció a dues més renovables any a any. La intenció del club és iniciar un projecte de llarga durada amb aquest nou entrenador.

Comptant amb el planter

“Tomy”, que ja va fer-se càrrec del primer equip les últimes jornades de la temporada passada, va assegurar  a l’acte de presentació d’ahir que vol “treballar en un nou mètode perquè el primer equip de la secció del FC Barcelona de rugby comenci a escalar a la Divisió d’Honor”, tot plegat amb la intenció “d’assentar el primer equip a la primera divisió”.

A més, Tomás García, també ha destacat la importància que tindrà el planter per a ell: “la idea és comptar amb molta gent de la casa, amb gent jove, ens centrarem en com treballen els jugadors, els començarem a buscar més de casa i no tant de fora”.

Tomás García i Paco Peña en la presentació del tècnic. Foto FCB

Un projecte de llarga durada

D’altra banda, el director tècnic de la secció, Paco Peña, destacava el fet que “Tomy” sigui “un home de casa”, així com que “ell ha estat els últims tres anys en la formació de la casa i hem cregut que era el moment de crear un projecte nou amb ADN Barça”.

Pel que fa a la secció, Peña va assegurar  que s’està treballant perquè el rugby sigui una secció amateur referent i per aquest motiu és imprescindible que el primer equip pugui créixer a la primera divisió.

One thought on “Tomás García: “Volem que el Barça s’assenti a la Divisió d’Honor

 • 18 maig 2017 at 10:08
  Permalink

  Me alegro por Tomy, es un gran entrenador y es de las pocas decisiones buena que toma un Barça q no deja de tirar dinero…

  Lo más divertido de todo que siempre será un club de fútbol… hablando de cantera cuando no para de fichar, hablando de que tiene olímpicos cuando son del StQ, ahora con declaraciones que parecen extraídas del “Mundo deportivo”…

  mucha suerte con el nuevo proyecto!

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *