Trobada de Veterans “Rugby Memorial, Ferro Sant Boi”

Aquest dissabte 14 equips de veterans es reuniran al Baldiri Aleu en honor d’Héctor Massoni

La primera edició d’aquest torneig recaptarà fons per a la lluita contra el càncer

RugbyCat

Fotografia de UES

La trobada més emotiva

Aquest dissabte 17 de novembre a partir de les 16h el Baldiri Aleu serà la seu d’un torneig molt especial. La Santboiana organitza la primera trobada  de veterans “Rugby Memorial, Ferro Sant Boi”, que en la seva primera edició vol honrar la memòria d’Héctor Massoni, figura històrica del rugby santboià, català i espanyol que ens va deixar el passat mes d’agost per culpa d’un càncer.

El torneig està pensat per a què sigui una trobada no competitiva, sinó més aviat de rugby social, buscant el retrobament de veterans de tots els clubs per honorar el nostre esport, a tots els que falten i a l’Hèctor Massoni.

45176908_2287978721213879_1011492582351437824_n
El cartell del torneig. Foto Jordi Elias

Ja són catorze els equips apuntats per a una cita molt especial, doncs a més de retre homenatge específicament per al desaparegut Héctor Massoni, el torneig “Rugby Memorial” vol ser una data per recordar aquells jugadors, entrenadors, delegats, etc… que ja no hi són.

El preu per persona, de 20€ per cap inclourà una donació econòmica per destinar a una entitat que lluiti contra el càncer. També de forma voluntària els clubs i/o els equips que participin poden fer una aportació per a la donació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *