Vueling aposta per la Divisió d’Honor Catalana

L’aerolínia patrocinarà la màxima competició catalana masculina

FCR

Fotografia de Jaume Andreu

La Divisió d’Honor Catalana Vueling

La Federació Catalana de Rugby (FCR) va anunciar ahir que Vueling serà el nou patrocinador de la Divisió d’Honor Catalana. L’aerolínia es vincula fins a final de temporada amb la FCR en el patrocini de la màxima competició masculina i també de la selecció catalana masculina de rugby a VII, posant en valor dos actius molt importants del rugby català.

Ignasi Planas, a l’esquerra, amb Fernando Rodríguez. Foto Jaume Andreu

L’acord va formalitzar-se a la sala d’actes del Museu Colet, on el president de la FCR Ignasi Planas va estar acompanyat de Fernando Rodríguez, director de drets de trànsit de Vueling. En representació de l’aerolínia, Rodríguez va emfatitzar “l’alegria que ens suposa poder col·laborar amb el rugby català i vincular-nos amb un esport en ple creixement com és aquest”.

Fernando Rodríguez també va destacar que “per a Vueling formar part del projecte del rugby català és un plaer i un orgull, doncs un esport tan diferent i amb uns valors tan marcats com el rugby ens revaloritza com a empresa”.

Els àrbitres també lluiran Vueling al pit. Foto Jaume Andreu

Ignasi Planas va tenir tan sols paraules de joia: “Que una empresa de l’envergadura de Vueling es vinculi amb nosaltres posa de manifest que l’evolució del rugby a Catalunya és imparable. Aquest és un pas importantíssim per al nostre esport”.

Així doncs, la màxima competició de Catalunya comptarà amb un sponsor d’altíssim nivell que li donarà un nou nom a la lliga. Benvinguda Divisió d’Honor Catalana Vueling!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *