Vueling i Land Motors, una temporada més amb el rugby català

L’aerolínia Vueling torna a patrocinar l’exitosa Divisió d’Honor Catalana

Land Motors dona suport una temporada més als àrbitres de Catalunya 

FCR

Fotografia d’Aram Prats

El rugby avança amb els seus patrocinadors

El rugby català està d’enhorabona. La Federació Catalana de Rugby ha anunciat la renovació de dues grans empreses que seguiran vinculades com a patrocinadores de l’ovalada catalana.

En primer lloc, l’aerolínia Vueling esponsoritzarà una temporada més la principal competició de Catalunya, la Divisió d’Honor Catalana, que inclou com el curs passat el “naming” de la lliga (DHC Vueling).

PResentacio Ligua Vuelin 2019 080
El Museu Colet va acollir la presentació. Foto Aram Prats

Per altra banda, el concessionari oficial Jaguar i Land Rover pertanyent a la xarxa de concessionaris Quadis patrocina un any més una de les figures cabdals del rugby: els àrbitres. La marca automobilística lluirà el seu nom a l’esquena dels àrbitres catalans.

La presentació d’aquestes renovacions s’ha realitzat al Museu Colet de Barcelona, on s’hi ha celebrat un acte al qual han acudit el Director Comercial de Vueling David Garcia i la Directora de Desenvolupament i Negoci de Land Motors Ariadna Vergé, a més del President de la Federació Catalana de Rugby Ignasi Planas i Oriol Marcé, subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, que ha estat l’amfitirió de l’esdeveniment.

PResentacio Ligua Vuelin 2019 141
David Garcia, Oriol Marcé, Ignasi Planas i Ariadna Vergé. Foto Aram Prats

També hi han estat presents els capitans dels equips de la Divisió d’Honor Catalana Vueling, una comitiva dels àrbitres i vàries personalitats de l’ovalada catalana.

El rugby català, més fort que mai

Obria l’acte Oriol Marcé, qui destacava “la bona sintonia entre la Federació Catalana de Rugby i la Secretaria General de l’Esport. El rugby és un esport en alça que any rere any millora en tots els aspectes, i notícies com les d’avui ho corroboren”.

PResentacio Ligua Vuelin 2019 146
Vueling torna a apostar per la Divisió d’Honor Catalana. Foto Aram Prats

Per la seva banda, Ignasi Planas assegurava que “estem molt satisfets de poder anunciar que dues empreses tant importants com Vueling i Land Motors continuaran vinculades amb la Federació Catalana. El rugby català es recolza en vàries potes, i una de vital és la dels patrocinadors, que amb aquestes renovacions queda més enfortida que mai”.

En el mateix sentit s’expressava David Garcia, qui remarcava el valor afegit que dona el rugby a Vueling: “No hem dubtat en renovar la nostra confiança en un esport com el rugby, tant carregat d’uns valors que nosaltres compartim i que ens agrada reforçar. La temporada passada ja vam gaudir amb la DHC Vueling, i enguany volem repetir experiència amb un nivell tant bo o millor”.

PResentacio Ligua Vuelin 2019 151
Land Motors confia una temporada més en els àrbitres. Foto Aram Prats

També es mostrava efusiva Ariadna Vergé, que ressaltava “l’orgull de Land Motors de poder patrocinar una temporada més la figura més imprescindible d’un partit de rugby: l’àrbitre. En aquest esport es cuida i es respecta els àrbitres, una mostra de l’ètica del rugby que ens ha motivat per ser-hi al costat altra vegada”.

D’aquesta manera, i per segon any consecutiu, l’aerolínia Vueling i el concessionari Land Motors segueixen apostant fermament pel rugby català, que creix i avança a pas ferm de la mà dels seus patrocinadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *