Youri Petit acaba la seva etapa a la Santboiana

El pilar francès deixa el Baldiri Aleu després de cinc temporades i 103 partits

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu

Aur revoir Youri

La Santboiana va acomiadar-se diumenge d’un dels jugadors foranis que més temporades portava al club català: Youri Petit. El primera línia ha tornat a França, on s’hi estarà fins el mes de gener, quan marxarà a Nova Zelanda per viure i jugar a rugby en un dels països més emblemàtics del panorama ovalat.

petit_temp_2014_rugbycat
Petit, en un partit l’any 2014. Foto Jordi Elias

El pilar francès deixa el Baldiri Aleu després de cinc anys en els quals ha sumat la Copa del Rei de la passada campanya i també va formar part de la plantilla que va arribar fins la final de la Divisió d’Honor de la temporada 2014/15 que els de Lewis Williams van perdre davant el Quesos Entrepinares.

Als 24 anys, Youri Petit deixa lliure el número “1” de Sant Boi, on ha deixat una important emprenta per la seva entrega, dedicació i qualitat en una posició molt sacrificada en què gairebé sempre se les havia de veure amb oponents de major envergadura en els 103 partits que ha defensat la samarreta blava.

youri_petit_100_partits_rugbycat
Youri Petit va rebre l’americana dels 100 partits davant l’Hernani. Foto Cristina Mondéjar

La baixa de Petit és la tercera de l’estiu per a Ricardo Martinena, però l’arribada de Sergi Coma provinent del BUC ajudarà a suplir la pèrdua a la primera línia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *